לטוסט:

פרוסות לחם בריוש ללא הקרום מרוחות בחמאה מבפנים ומבחוץ

לשים באמצע פרוסה יפה של גבינת צ’דר של משק גל

לטרטר:

קוביות דג טרי, נקי מעור ועצמות (אינטיאס/דניס/לברק)

פלפל צ’ילי טרי, נקי מזרעים, קצוץ דק

כוסברה קצוצה

בצל סגול קצוץ

מיץ לימון, שמן זית ומלח ים

הוראות הכנה:

לערבב את מרכיבי הטרטר בקערה, לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.

להכין את הטוסט בטוסטר מלחציים או על מחבת ללא לחיצה.

לאחר שהלחם משחים והגבינה נמסה, מעבירים לצלחת הגשה ועורמים על הטוסטים המוכנים את טרטר הדג.

ניתן להגיש לצד סלט עלים מרענן.

נדב אלבז שף ובעלים בקבוצת דרך הגפן.

קפה שלוה, פופ אפ קפה, ומשב פוד טראקס

צילום: אסף קרלה  (בתמונה של השף)

צילום: נדב אלבז (בתמונה של המנה)

זמן הכנה: 30 דק'

דרגת קושי: קל

5/5

מלא את הפרטים ונחזור בהקדם