הגבינות של משק גל מביאות את שמחת החיים והפשטות של פעם. ההיכרות האינטימית עם חיות המשק וטיפוחן, הגאווה שיש בהשתייכות למסורת רבת שנים של הכנת גבינות איכות והסיפוק מן התוצר הסופי. אם אפשר היה לארוז אושר, זה היה הטעם שלו.אנחנו אנשי עבודה מלאי אנרגיה ורצון לקום מוקדם בבוקר ולהיות טובים עוד יותר, אנחנו מאמינים כי השמחה והנגיעה האישית הם הרכיב הסודי שהופך את הגבינות שלנו לפנינה קולינרית מקומית שבקלות אפשר היה למקם בכפר קטן באירופה.

אושר זה לקום ב 4 לפנות בוקר, לעבור דרך הדיר ולראות את חיות המשק מתעוררות. כיף זה לחצות את השביל, להיכנס למחלבה שהקמנו לעוד יום של יצור גבינות מיוחדות. סיפוק זה לפתוח חריץ גבינת רונה בלו אחרי ארבעה חודשים של המתנה ולראות את העורקים הכחולים שנוצרו. שמחה אמיתית זה לצפות במי שטועם את הפטה המעודנת שלנו בפעם הראשונה. את הקסם הזה צריך פשוט לטעום.

מלא את הפרטים ונחזור בהקדם