מרכיבים לכנאפה משפחתית:

350 גרם שיערות קדאיף

80 גרם חמאה צהובה

100 גרם גאודה כמהין של משק גל

50 גרם פטה מעודנת 24% של משק גל

רבע כרישה מאודה

קורט פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

פיסטוקים לקישוט

אופן ההכנה:

.1 בקערה לפורר את הקדאיף לקרוע לחתיכות קטנות

2. להמיס את החמאה ולהוסיף לקדאיף ולחבר ביניהם היטב

3. את הכרישה לאדות היטב במחבת עם מעט שמן ולהעביר לקערה נוספת

4. לתוך הקרישה נגרד את כל הגבינות ונוסיף מעט פלפל שחור וקורט של אגוז מוסקט

5. ניקח מחבת גדולה ונהדק בתחתית חצי מכמות הקדאיף ונעמיד על אש נמוכה

6. במרכז המחבת ניצור גבעה מתערובת הגבינות שלנו ונכסה את הכל בחצי השני של הקדאיף

7. אחרי כ7-8 דקות נבדוק שהתחתית של הקדאיף השחימה ואז בעזרת צלחת נהפוך אותה ונטגן גם בצד השני.

8. נעביר לצלחת ונקשט בפיסטוקים ונגיש לצד סלט עלים מרענן

בתאבון!

דוד אסולין , שף אשכול מלונות בראון ביץ האוס, וילה בראון ובראון סיסייד תל אביב

זמן הכנה: 45 דק'

דרגת קושי: בינוני

5/5

poker idn

Judi Bola Online

Daftar Sbobet

situs judi bola

judi bola

Situs Judi Bola

Sbobet88

מלא את הפרטים ונחזור בהקדם